Selam arkadaşlar bu konuda bilgisi ve tecrübesi olanlar lütfen yardımcı olsun bana.Uzun süredir astral seyahat yapma arzusu içinde yanıp tutuşuyorum fakat kafamdaki bazı soru işaretleri korkulara neden oluyor ve bu da çıkışı engelliyor.
İlgimi çeken şey bu iki kavram arasındaki fark.Bu konu hakkında dini inançları olan insanlar ile işe bilimsel açıdan yaklaşan insanların bakış açısı oldukça farklı.Bilimsel olarak sujenin bedenden çıkışı esnasındaki kararsızlık olarak yorumlanırken,inançlı insanlar bunu herhangi bir varlığın tacizi olarak youmluyorlar,yani karabasanı..Ama işin ilginç yanı okuduklarıma göre neredeyse astral seyahat e çıkarken yaşanılan fiziksel hissedilişler neredeyse karabasanla tıpatıp aynı gibi.
Şu ana kadar tam bir astral yaşamadım ama ne zaman bu karabasan olarak tabir edilen şeyi yaşasam,tam çıkıcağımı hissettiğim anda kendimi zorla uyandırmaya çalışıyorum çünkü hiç hoş şeyler yaşamıyorum.En kötüsü de bu esnada gördüğüm varlıklar gerçekten hoş değil.Söz konusu yaşadığım şey oldukça gerçekçi..Yani rüyada olmadığıma yeminler edebilirim.Önce yatak beni içine çekiyo gibi oluyo sonra bir sürü uğultu ve tınlama duyuyorum.Gözlerim kapalı ama herşeyi görüyorum.Öncelikle rüya halinde başlıyor ama gördüğüm rüya yattığım odada geçiyor,fakat saçmasapan insanlar ya da varlıklar oluyor rüyada,sonra da o çöküntü anı başlıyor ve uyanmak istiyorum uyanamıyorum.Bilincim %100 açık oluyor ama herşeyin farkındayım yani..
Şimdi bunlar yaşadıklarım ve karabasan adı altında adlandırdığım şey.Fakat bilinçsiz astral seyahat çıkışı yaşayan insanların deneyimleri de neredeyse aynı şeyleri söylüyor.Bu durumda kafamda kocaman bir soru işareti var.Bu ne?Karabasan mı astrale çıkış mı?O zaman karabasan ne? Astral ne?
Astral yapmak istiyorum ama çıkış anında o korkunç şeyleri görme ve fiziksel olarak bu yazdıklarımı yaşama korkusu başladığı için,astrale çıkamıyorum,çünkü bilinçli astral konsantrasyon isteyen ve korkulardan arındığımız zaman yapabileceğimiz birşey.
Biri beni lütfen bu konuda aydınlatsın..