JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Müzik > Rock / Metal > Amatör Gruplar

Seçenekler Arama
Alt 13-08-2008, 04:05   #1

EmilioDeCarro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 16 EmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant future
Nora (Alternative/Metal) - (Ankara)

Kuruluş:

Eski adı Pyracantha olarak bilinen NORA grubu 2006 yılının Şubat ayı içerisinde kurulmuş bir müzik grubu.Grup tarzını alternatif/metal olarak tanımlamaktadır.Ankaranın çeşitli yerlerinde bar programları ve konserlerde sahne almış olan grup beste çalismalarına ara vermeden devam etmektedir.Nora'nın hedefi bestelerini bir demoda toplamak ve böylelikle grubun ismini ve çalşmalarını daha geniş kitlelere ulaştırabilmektir.
Grup elemanları;

Eren Suna - Solo Gitar

Uğur Pekaslan - Bass Gitar

Erçin Burç - Davul

Gül Erkekli - Vokal

Emre Diker - Ritim Gitar - Geri Vokal

NORA - RUHSUZ KADIN
NORA - SON DEFA
NORA - ANLATIR TEKRAR
NORA - KIYAMET
NORA - ADINI HER DUYDUĞUMDA...

Grubumuzun Web Sitesi;
http://www.nora.anatolianrock.com

Grubumuzun MySpace Sayfası;
www.myspace.com/noratr

Grubumuzun Facebook Sayfası;
http://www.facebook.com/group.php?gid=28355345318

Grubumuzun Facebook - Page Sayfası;
http://www.facebook.com/pages/Nora/9658053475

Nora - Anlatır Tekrar
http://rapidshare.com/files/42658180...ekrar.MP3.html

Nora - Son Defa
http://rapidshare.com/files/42655021..._Defa.MP3.html

Nora – Ruhsuz Kadın
http://rapidshare.com/files/6220534/...Kadin.mp3.html

Nora – Kıyamet
http://rapidshare.com/files/11297585...yamet.MP3.html

Nora – Adını Her Duyduğumda
http://rapidshare.com/files/11297392...gumda.MP3.html
EmilioDeCarro isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 13-08-2008, 11:52   #2

astralruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 51 astralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond repute

şarkılar güzelmiş....
astralruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 13-08-2008, 13:17   #3

Karma gücü: 16 EmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant future

desteğiniz için çok teşekkürler saygılar...

www.nora.anatolianrock.com
www.myspace.com/noratr

Emilio De Carro - NORA - Ritim Gitarlar & Geri Vokaller
Sponsored links

Alt 13-08-2008, 13:21   #4

astralruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 51 astralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond repute

özellikle kıyamet...
astralruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 13-08-2008, 14:23   #5

teşekkürler şarkı sözlerine web sitemizden ulaşabilirsiniz...

www.myspace.com/noratr

Alt 13-08-2008, 22:01   #6

Claudia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 Claudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to behold

Başarılar diliyorum arkadaşım Şarkıların hepside gayet hoş..Beğendim..Yolunuz açık olsun.
Claudia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 26-08-2008, 11:58   #7

saolun desteğiniz için

www.myspace.com/noratr

Alt 26-08-2008, 23:51   #8

kupa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 kupa ne işi var bunun burada

şarkılar çok hoş gerçekten özelikle son defa öldürdü beni... canlı perfonmasınızı görmek isterim
kupa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 26-08-2008, 23:54   #9

gizzem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 gizzem kısacası herkes için çok değerligizzem kısacası herkes için çok değerligizzem kısacası herkes için çok değerli

bencede süperler ....Tamamen bi rastlantı sonucunda buldum onları ama bulunca takıldım kaldım ...ayrıca sadece müzikal basarılarıyla değil insan olarak da son derede mütevazi ve yaratıcılar tüm bunların yanısıra son derece doğal ve içtenler...iyki varsınız ve var olduğunuz sürece ben hep sizlerleyim...(nora fan gizzem)

Alt 26-08-2008, 23:58   #10

çok sağolun arkadaşlar okudukça mutlu oluyorum yorumlarınızı her msjdan sonra teşekkür edesim geliyor hepinize ayrı ayrı teşekkürler saygılar sevgiler ...

www.myspace.com/noratr

Alt 27-08-2008, 00:01   #11

Locked - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 119 Locked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond repute

bizim adminimizle isimdaş bir grup.. Dinleyelim bakalım. Teşekkürler

Locked isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 27-08-2008, 16:33   #12

adminimiz de dinlesin ozaman bakalım o neler dicek

www.myspace.com/noratr

Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 27-08-2008, 16:43   #13

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 28 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

İlk defa dinliyorum ve çok hoşuma gitti. Eminim kısa sürede ismi duyulacaktır. Kıyamet harika.

Alt 27-08-2008, 16:47   #14

phobosORbia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 80 phobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond repute

Çok güzel bir grup olmuş, Anatolian'dan takip edeceğim sizi, başarılar diliyorum...

Kendinizi daha da geliştirebileceğiniz imkanların sizinle olması dileğiyle

Biliyorum, haylaz bir çocuktur kalbim, laf dinlemez…Özlüyorum desem… Neyi_???? Özlemiyorum desem…Yalan…

Ben, ben olmayı beceremedim…

Konu phobosORbia tarafından (28-08-2008 Saat 12:38 ) değiştirilmiştir..
phobosORbia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 27-08-2008, 17:25   #15

serenadaschizophrana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 158 serenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond repute

Son Defa'yı dinliyorum ilk onu indirdim. Girşine ve sözlere bayıldım. Yolunuz açık olsun.

Nasıl geçer bilmem
Üstümdeki sen lekeleri
Ben olduğum yerde dururken
Benden gitmiş aşk sözcükleri

Maskelerinizi kuşanıp yalanlarınızı çoğaltın
Hepiniz mezarısınız kendinizin...

serenadaschizophrana isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 27-08-2008, 17:41   #16

SelflesSeMo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 SelflesSeMo ne işi var bunun burada

gslmish parçalar.. basharılar dlrm.
güzelmiş parçalar başarılar dilerim ----> Edit: Tercümesi Yapıldı.. (Boogee)

Konu boogee tarafından (27-08-2008 Saat 18:54 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Lütfen mesajlarımızda Türkçe'yi doğru kullanalım;)
SelflesSeMo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 27-08-2008, 20:29   #17

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Güzel isim... Tebrik ettim başarılı.. daha da olur umarım..

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 27-08-2008, 20:33   #18

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 206 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

guzel grup guzel ses guzel sarkılar guzel sololar sıcak kanlı grup üyeleri sizin icin onemlimi bilemem ama bir fan daha kazandınız takibinizdeyim .. tanıtım için teşekkürler

** TJOBD **
boogee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 28-08-2008, 00:34   #19

hepinize çok çok teşekkür ediyoruz arkadaşlar ilginiz ve desteğiniz için en kısa sürede yeni bestelerimizi sizlere ulaştırmaya çalışacağız

www.myspace.com/noratr

Alt 28-08-2008, 01:26   #20

KaLpsIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 38 KaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond repute