JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER



Geri git   Gnoxis.com > Müzik > Rock / Metal > Amatör Gruplar

Cevapla
 
Seçenekler Arama
Alt 19-07-2008, 13:09   #1
 
boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 03 2007
Nerden: izmir
Mesajlar: 4.389
Karma gücü: 206 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute
Tozz






MISRA OLGAY ( VOKAL ) :

Türkiye'nin ilk kadın Obua Sanatçısı bir annenin ve Türkiye'nin önemli baletlerinden olan bir babanın kızı olması nedeniyle küçük yaşta Sabri OLGAY'ın eğitiminde ve stüdyosunda baleye başlamıştır.Birkaç yil sonra İzmir Devlet Senfoni Orkestrası Cocuk Korosu'na da girmiş ve uzun yıllar ikisini birlikte yürütmüştür.
Aynı zamanda İzmir Devlet Opera Ve Balesi' nde çocuk oyunlarında ve bale eserlerinde görev almıştır. Daha sonra İDA( İzmir Dans Akademi)' de bale eğitimine devam etmiş ve bu seruvene modern dansi da katmiştir.

Yıllarca bu ikisine devam etmiş fakat sakatlanması nedeniyle baleyi bırakmak zorunda kalmıştır. Ve Senfoni' den İzmir Devlet Opera Ve Balesi Korosu TOBAV' da müzik egitimine devam etmiş ve uzun zaman İzmir Devlet Opera Ve Balesi' nde sözleşmeli olarak opera eserlerinde oynamıştır.

Öte yandan da piyano, san, solfej,gitar,davul ve 2 sene boyunca da latin dansları eğitimi almıştır.


ÇAĞATAY OLGUN ( GİTAR ) :

Müzik hayatına 1998 yılında klasik gitar ve bateri ile başlayan Çağatay Olgun; Na-Mahrem,The Joke,Görgüsüz,Blues Machine,Centocrax,Deep Larynx gruplarındakiçalışmalarının yanı sıra 2003 yılından itibaren solo çalışmalarını da ekleyerek devam etmektedir.
İzmir,İstanbul,Antalya,Didim,KuÅŸadasÄ ±,Ankara,Foça gibi birçok yerde,sayısız performans sergileyen ÇaÄŸatay ÅŸu anda Tozz grubu ile soundunu tamamen oturtmuÅŸ, DoÄŸu ezgileri ile Rock müziÄŸi birleÅŸtirmiÅŸtir..Avrupa çapında ödülleri olan bir gitaristin öğrencisidir.
Gitar üzerine çeşitli ödülleri vardır.
Aynı zamanda;tarih,edebiyat,doğa, ve felsefe ile de ilgilenmektedir.
Felsefe ve edebiyatta İzmir ve Ege Bölgesi çapında ödülleri ve dereceleri vardır.Ayrıca Serdar Aygün'ün sahneye koyduğu ve oynadığı ''Bir Garip Orhan Veli'' tiyatro gösterisinin Foça'daki 3 oyununun kadrosunda müzisyen olarak yer almıştır.

Uzun ve meşakatli bir lise döneminden sonra Anadolu Üniversitesi İşletme öğrencisi olarak öğrenimine devam eden Çağatay Olgun,Tozz ile yaptığı çalışmaların yanı sıra solo olarak da müzik hayatına devam etmektedir.Ayrıca blues ve rock gitar eğitimi de vermektedir.Sıkı bir blues,pop rock,hard rock ve heavy metal dinleyicisi olan Çağatay'ın başlıca ilham kaynakları ve beğendiği müzisyenler:

Yavuz Çetin,Hasan Cihat Örter,Slash,Axel Rudi Pell,Scorpions,Van Halen,Joe Satriani,Jimi Hendrix,Bob Segar,Erkin Koray,Feridun Düzağaç..

Ekipman:
Washburn Chicago Series Rs-940 Elektrik Gitar
Boss Gt-8 Gitar Prosesörü
Stagg CA-50R Amp.
Marshall MGseries 100dfx Amp.
Stagg C547 Klasik Gitar


SİMLA BEKMEZ ( BASS GİTAR ) :

Müzik hayatına küçük yaşlarda klavye ile başlamıştır.Klasik gitar ve elektro gitar deneyimlerinin ardından 2005 yılında bass gitar eğitimine yönelmiştir.
Muğla Ünv. Dış Ticaret öğrencisi olan Simla,Muğla'da kısa süreli bir kaç grupla çalışmıştır.2004 yılında Hayal-et grubunun kurucularından biri olarak müzik yaşamını devam ettirmiştir.
2008 yılında Hayal-et'ten ayrılması sonucu,Tozz ile yolları kesişmiş ve kendi soundunu Tozz ile oturtmuştur.
Renkli bir müzikal kişiliğe sahip olan Simla,hard rock,blues,rock n roll ve bazı metal türevlerinden etkilenmiştir.
İlham kaynakları;
Victor Wooten,Jaco Pastorius,Marcus Miller,steve bailey,john patitucci,Pink Floyd,Draconian,Mortal Love,Vas,Yavuz Çetin,Nurhat Şensesli,Metallica ve Pentagram'dır.

Ekipman:

Cort Action Bass
Behringer V-Amp
Behringer BXL100 watt ultabass amfi


MUSA GENCER ( DAVUL ) :
Aktif müzik hayatına 2003 yılında vurmalı çalgılar ile başladı.Isparta'da uzun süreli bar programları ve çeşitli konserlerde sahne alarak tarzını ve soundunu tam anlamıyla oturtmaya başladı.
Lise yıllarındaki müziğe tutkusu okul yaşamını her ne kadar etkilemiş olsa da su anda 9 Eylül Ünv. Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünde eğitimini devam etmektedir.

Etkilendiği tarzlar;blues,rock n roll,hard rock,70'ler-80'ler ve türevleri tarzlardır.
Müzikten arda kalan zamanlarında teknoloji,televizyon ve spor ile uğraşmaktadır.


Burak Gürpınar,Kerim Çaplı,Phil Rudd,Mike Portnoy etkilendiği müzisyenlerden bazılarıdır.
__________________
**BooGee**
...Tepemde Cellat Zaman...
...:::A Divinis:::....

** TJOBD **
boogee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Cevapla

Seçenekler Arama

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:23 .


Gnoxis.com ©2000 - 2008
Powered by vBulletin Version 3.7.2
Ad Management by RedTyger

***NoRa iS WaTcHinG YoU***



*** Gnoxis.com ***

LinkBacks Enabled by vBSEO 3.1.0

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102