Alıntı:
vaSSago´isimli üyeden Alıntı
bir bar grubu ilk yıllarında eğlendir zorundadır
masalda bunlardan biri şuan onlarda memnun değil bundan
ama demoda bulunması gerekiyordu çünkü ilk coverları
"yemiyoruz bunları" çok hoş bir tabir değil canım kimse kimseye bişey yedirmiyor ki (: |
bende az cok rock müzikle ilgilendiğim için böyle bir yorumda bulundum.dikkat edersen cover olmasın demedim arada ya da diye öneride bulundum. bu tarz parcayı cover yapmasınlar dedim.çünkü zaten parcanın temelinde hayır yok ne kadar coverlasan da ortaya pek de iyi sonuc cıkmaz.bu tür parcaları demo da olsa album arasına sıkıstırmak bence cok sık yapılan birşey oldugundan mıdır yoksa ben begenmediğimden midir güzel durmuyor.kimse ilk yıllarında eğlendir olmak da zorunda değildir pentagram ı eğlendir yaparken ne gördüm ne de duydum.ya da almora..o da biraz işin ticari boyutu olsa gerek.ama kurban gibi sarı çizmeli mehmet ağa yı coverlamışlar o zaman tek kelime edermiyiz? tabii ki hayır.
tekrar söylüyorum yemiyoruz bunları..ama bu sefer acıklamam gerekecek sanırım:rock muzik adına birşey cıkmıyor ortaya.ortaya tek cıkan sey sordugun zaman rock muzik yapıyoruz diyerek herşeyin içi boşaltıldığı gibi rock muziğinde içini boşaltmaları.eğer bunları kabul edersem h.i.m in ben love metal yapıyorum cümlesini de sindirmiş olurum. bu sözün de anlamı buydu.