JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Müzik > Rock / Metal > Amatör Gruplar

Seçenekler Arama
Alt 25-02-2008, 22:31   #1

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 134 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute
Talking Gizli Özne

1998 yılının Ekim ayında farklı şehirlerden bir araya gelen bir grup arkadaşın ve daha sonra yaşanan tüm değişikliklerin hikayesidir "GİZLİ ÖZNE"
Antalya Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde birleşen 4 arkadaş zamanla çok sıkı dostluk kurarlar ve müzik ile ilgilenmeye başlarlar. İleride grubun gitaristliğini yapacak olan Yunus diğerlerine temel akorları öğretir ve böylece müziğe ilk adım atılmış olur.

Bir zaman sonra Yunus Bilge Karay(Gitar),Burçin Bahadır Güner(Gitar),Halil Kaynak(Davul),Alper Tofta(Bas Gitar),Sercan Solmaz(klavye) şeklinde "THE SKYLIGHT" isimli grup kurulur ve gerek grup elemanlarının evlerinde gerek ise stüdyolarda çalışmalara başlanır ve grup 02.02.2002 tarihinde tamamen kendi imkanları ile okullarında konser düzenlemek ister ancak konsere az bi zaman kala grubun hala geçerli bir solisti yoktur.

Daha önce 23.11.2001 tarihinde yine okulda verilen öğretmenler günü konserinde solistlik yapan Muhittin Yasin Çelikmakas tekrar grup ile sahne alır ve o tarihten sonra grubun solisti olur 2002 yılının mayıs ayında katıldıkları Eyilik Vakfının düzenlediği ve jürisinde "MELİH KİBAR,MELİS SÖKMEN ve BURCU GÜNEŞ" gibi isimlerin yer aldığı Akdeniz Bölgesi Liseler arası müzik yarışmasına beste ve yorum dalında katılırlar beste dalında klavyeci Sercan Solmaz’ın bestesi olan "ayrılık" ile katılırlar ve bu yarışmada şu derceleri alırlar

EN İYİ BARIŞ MANÇO BESTE ÖDÜLÜ:
3.
EN İYİ ERKEK VOKAL: 1.
EN İYİ PERFORMANS: 2.
EN İYİ YORUM: 3.
EN İYİ ORKESTRA: 2.

2002 yılında liseden mezun olurlar ve Antalya’da bulunan "The Bar" isimli rock barda sahne almaya başlarlar ancak bu program onların daha önce böyle bir tecrübeleri olmadığından dolayı uzun bir süre grup içinde uyum problemi ve çeşitli sıkıntılara yol açar ve çok sancılı dönemler geçirirler...

2002 yılının sonbaharında Yunus Bilge Karay(Gitar) kendi isteği ile gruptan ayrılır.Ekim ayında ise grup The Bar’dan ayrılır yaklaşık 2 ay kadar hiç bir yerde sahne almazlar ve 2002 yılının aralık ayında tekrar The Bar da sahne almaya başlarlar fakat bir değişiklik vardır davula halil’in yerine Volkan Cömert geçmiştir.2003 yılının Mayıs ayında Fanta Gençlik Festivaline Sercan Solmaz’ın(klavye) bestesi "AYRILIK"ile katılırlar ve Akdeniz Bölgesi finalisti olmaya hak kazanırlar ancak bölgesel finalde elenirler.

Haziran ayında The Bar’ın kapanmasından dolayı buradaki programları biter ve Temmuz ayının sonuna doğru OFO otelin plajında sahne almaya başlarlar bu sırada davula Volkan’ın yerine kalıcı olarak Ali Gazener geçer burada 1.5 ay kadar çaldıktan sonra sezonun kapanmasından dolayı buradan da ayrılırlar 2003 Kasım’ında Burçin çeşitli sebeplerden dolayı İstanbula dönmek zorunda kalır ve Antalyadan ayrılır ancak gruptaki yerini korumaktadır yani gurubun istanbul şubeliğini yapar

(16.11.2003) tarihinde gruptan çok şey değiştiği için isim de değiştirme kararı alınır ve o gün THE SKYLIGHT artık "GİZLİ ÖZNE" olmuştur.Bu sırada grup yaklaşık 4 ay kadar müzik yapmaz herhangi bir yerde sahne almaz.2003 aralık’ta The Bar tekrar açılır ve burda tekrar programa başlarlar, bu sırada klavyeci Sercan Solmaz çeşitli sebeplerden dolayı gruptan ayrılır grup yoluna devam etmekedir 4 ay kadar sonra 2004 Fanta Gençlik Festivali için beste yapmaya karar verilir ve klavye ihtiyacından dolayı Anıl Şahin klavyesi ile grubu dahil olur ve grup demo kaydına girer ve "ÖZÜR DİLERİM" isimli şarkıyı kaydederler ve yarışmaya katılırlar.
NOT:

Grubun Demo Parcalarını Gnoxis Müzik Player İcerisinde
Buradan ---> http://www.gnoxis.com/music/musician/id_56/ dinleyebilirsiniz

FARKETMEZ

Islak yorgun geldim,
dargın kırgın derdim
Sana topladığım çiçekleri

Sensiz bensiz kaldım,
bağırmayı cesaret sandım
Dilime esir heceleri

Oysa ben ben olabilseydim,
düşerdim uçurumuna
Yaralanmak aşk olurdu...
İçim dışıma döndüğü an,
biterdi kandırmalar
Gülmenin adı aşk olurdu

şimdi sen de yoksun
hiç farketmez ben yine aynı ben..
acının şekli farklı hiç farketmez
ben yine kaybeden...

** TJOBD **
boogee isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 25-02-2008, 22:42   #2

serenadaschizophrana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 89 serenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond reputeserenadaschizophrana has a reputation beyond repute

kayıt kötü tabii ama şarkı akılda kalıyor , gayet güzel. ben daha önce dinlememiştim sayende tanıdım, teşekkürler.
Bir ölürüm ki, adeta hakikaten olurum.
Sanki gider gibi bir davete.
S.Plath
serenadaschizophrana isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 25-02-2008, 22:43   #3

Kinyas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 66 Kinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond repute

Severim Gizli Özne ' yi.. İlk dinlediğim parçaları ''Özür Dilerim ''di.. Buyrun bu da canlı performansla Özür Dilerim parçası..

Özür Dilerim

Yapabilseydim.
Ağlayabilseydim yanında, sokulsaydım sıcacık rüyalarına.
Olmuyor.
Göz yaşının değmediği bahçede aşk, yetişmiyor.

Uzağındaydı.
Senleyken seni mutlu etmek, kendimi daha bulamamışken.
Yatağındaydı.
Seninle bir ayrı korku, kalbimi henüz uyandıramamışken

Özür dilerim bugün çıkıyorum hayatından
Korkma kapıyı çok sert kapatmam.
Bizim gibi olmasın, yepyeni hayallerim.
Suskun olma , sakın ağlama…

Söz – Müzik : Gizli Özne

Alt 26-02-2008, 00:18   #4

maia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 maia ne işi var bunun burada

antalyada canlı performanslarını dinleyebilmiş olanlardanım..gayet başarılı..
maia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-02-2008, 10:56   #5

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 134 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

kendi sarkıları kadar yaptıkları cover secimlerindede gayet basarılıdır canlı izleme fırsatı olanlar kacırmasın derim bende izmirde denk gelmistim orda tanıdım zaten
boogee isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-02-2008, 17:13   #6

maia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 maia ne işi var bunun burada

şu anda sanırım haftasonları Konyaaltı'nda bir barda sahne alıyorlar..gidip bi dinlemekte fayda var
maia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 27-06-2008, 22:35   #7

denisss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 denisss henüz daha yolun başında

antalyalı bi grup oldukça başarılı performansları çok iyi
denisss isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 27-06-2008, 22:43   #8

ph0enix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 ph0enix is just really niceph0enix is just really niceph0enix is just really niceph0enix is just really nice

BENİ UNUT

Beni unut bu gece,dertlerimle kalacağım

Islanırken sokakları,bu şehirden gideceğim

Hiç içmediğim ilk sigaram ve dumanıyla uçacağım

Bu son şarkımı kendime gözüm yaşlı yazacağım

Aşk beni çekip alamazmıydı

İçinde benim bile olmadığım sessiz sakin bir şehre

Sonbahar bu kadar güçsüzmüydü

Hüzünleri benden başka biri taşımazmıydı

Ben bu parçayı daha çok seviyorum
ph0enix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-06-2008, 01:04   #9

Geceyuruyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 65 Geceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond repute

Özür dilerim adlı parçası cok iyi sarar sarar dinlerim
Geceyuruyen isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama