JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Müzik > Rock / Metal > Amatör Gruplar

Seçenekler Arama
Alt 18-02-2008, 20:55   #1

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 206 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute
Wink Başıbozuk

Başıbozuk 2002 yılında izmirde kuruldu. Grup en başta Tibet Çakar (vokal) ve Cüneyt Aykulteli (solo gitar) açılış yaptı. İlk demoları olan "Zaman" isimli parçaları radyo D maksimum rock programında yayınlandı. Ancak uzun bir davulcu ve bas gitarist arama süresinden sonra 2003 yılının sonlarına doğru grup bugünki halini aldı. Davulda Onur Yıldırım,bas gitarda Cemal Kayaoğlu solo gitarda Cüneyt Aykulteli ve vokalde Tibet Çakar olmak üzere grup tamamlandı. İlk demolarını 2004 yılında kimsecikler isimli şarkıya yaptılar.Ayrıca grup kendi bütçesiyle bir klip çekti.(Ancak kamera şakası gibi birşeydi)

Deep rock barda ilk konserlerini verdiler. Bunun yanında ilerleyen senelerde festivaller konserler ve çeşitli organizasyonlarda bulundular. Roi rock bar iken bir süre orda bir bar grubu olarak devam ettiler. 2004 yılında köprüaltı tatoo piercing salonlarının sponsorluğuyla bir demo albüm çıkardılar. "Şimdi", "git" ve "kimsecikler" isimli şarkılarıyla.Daha sonra grup sponsorla küçük bir anlaşmazlık yaşadı. 2005 yılında "bizden geçti", "yak ışıkları" isimli şarkıların kayıtlarını tamamlayıp internet üzerinden yayınlamaya başladılar.2006 yılında gruba saksofonu ve klavyesiyle Ozan Çoruk dahil oldu.2007 yılının ocak ayında "YAK IŞIKLARI" na klip çeken grup şuan albüm kayıtları ile ilgilenmektedir.

Not: Grubun Demo Parçalarını buradan http://www.gnoxis.com/music/album/id_15/ dinleyebilirsiniz

YAK IŞIKLARI

Gördün mü ne kadar iğrenç olabilirim
Kördüğüm bu bırak kendim çözebilirim
Yenilmiyorum hayır sadece susuyorum
Cümlelerim eskiyor sadece susuyorum

Kırıldın mı?
Ölmekten daha beteri varmış
Cesedimi caddenin ortasından kim kaldırmış
Kazanmıyorum hayır sadece dağılıyorum
Atomlarıma ayrılıp sadece dağılıyorum

Yak ışıkları oyunu boz
Kuralları sen koy
Söndür ışıkları
Karanlığı ver

Sevdin mi ben artık tanrıdan çok uzaktayım
Çürüyüp sararıp ezilip yavaşlıyor kalbim
Ölmüyorum hayır sadece yaşlanıyorum
Hücrelerim eskiyor sadece yaşlanıyorum

Yak ışıkları oyunu boz
Kuralları sen koy
Söndür ışıkları
Karanlığı ver

** TJOBD **
boogee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 18-02-2008, 22:06   #2

Manje_Loa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 88 Manje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond repute

ooo sevdim.

Manje_Loa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-04-2008, 21:54   #3

vaSSago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 vaSSago dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışvaSSago dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışvaSSago dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

her zaman takdir ettiğim bir grup
"ben yaptım" parçalarını da ayrı bir hassasiyetle severim (:
vaSSago isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 29-04-2008, 22:00   #4

Karma gücü: 206 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

ayrıca grubu canlı izleme sansı olanlar kacırmasın derim tibet felaket costuruo adamı izlemekten sıkılmadıgım bi gruptur

** TJOBD **

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-04-2008, 23:33   #5

gizzem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 gizzem kısacası herkes için çok değerligizzem kısacası herkes için çok değerligizzem kısacası herkes için çok değerli

şimdi nerde calıolar peki?

Alt 30-04-2008, 00:18   #6

cuma cumartesi gunleri izmir alsancak kıbrıs sehitligindeki silence rock bar da
carsamba ve pazar gunleride bornova kucuk parktaki guardian rock bar da sahne alıyolar

** TJOBD **
Sponsored links

Alt 30-04-2008, 00:35   #7

agharta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 agharta yakında ünlü olacak gibiagharta yakında ünlü olacak gibi

başıbozuk olmadan önce birz çalşmışlıım olan güzel insanlar.şimdiki davulcularınıda ben önermiştim.ne zamandr mekanlarına gidemiorum kusura bakmasınlar
agharta isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-04-2008, 00:39   #8

freddy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 freddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud of

vay klipleridemi vardı güzelmiş. canlı performanslarınıda izlemeyi isterdim. 'bırak seveyim' şahsen en harika şarkıları
freddy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-04-2008, 02:18   #9

bizden gecti - yak ısıkları - karanlıkta -kimsecikler hepsini severim hepsini ehehehe

** TJOBD **
Sponsored links

Alt 26-07-2008, 11:11   #10

burzumsu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 burzumsu dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışburzumsu dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışburzumsu dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

karanlıkta parçasıda çok güzel ama yak ışıkları değişmem yahu

http://www.gnoxis.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=76301&datel  ine=1223491219
''Ay’ın kadim dilini kim biliyor şimdi?
Ve kim konuşuyor Tanrıça’yla hala?''
...
burzumsu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-09-2008, 03:10   #11

gizzem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 gizzem kısacası herkes için çok değerligizzem kısacası herkes için çok değerligizzem kısacası herkes için çok değerli

hala canlı olarak dınleyemedin ben ya ismini çok duyuyorum aslında su aralar...

Alt 10-09-2008, 12:37   #12

melancholia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 23 melancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant future

Bence çok başarılı bir grup

Sponsor Bağlantılar
Alt 10-09-2008, 16:46   #13

Lorelei - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 Lorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant future

yak ışıkları.. anısı da var bende çok seviyorum bu şarkıyı
Lorelei isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama