JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Alternatif Terapiler

Seçenekler Arama
Alt 30-05-2008, 03:08   #1

mademoiselle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 mademoiselle ne işi var bunun burada
kalp çakramı kapatmak için yardımınıza ihtiyacım var:(

okadar zor durumdayım ki şu anda anlatamam. çakra açmamın çok yararlı bişey oldğunu düşünürken we hatta her şeyi hissedebilmenin ne kadar güsel oldğunu düşünürken şu anda ne kafar yanıldığımı anladım. her şeyi hissetmek geleceği görmek çok kötü bi duygu we ben bundan kurtulmak istyrm. kalbimin bir şey olduğunda hızlı çarpmasını istemyrm kötü bir şey oldğunda hissetmek istemyrm kendime huzursuzluk wermekten başka bir şey değil bu we bundan kurtulmalıyım lütfen bilgisi olanlar yardım etsin bana
mademoiselle isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-05-2008, 13:09   #2
-YASAKLI-

ChEEkYkiTTy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 ChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond repute

bu konu hakkında fazla bir bilgim yok ama açıkcası merak ettim;siz ne zaman açtınız kalp çakranızı?bana kalırsa bunu kabullenip uyum sağlamaya çalışın...zaten her yeni deneyimden sonra belirli bir uyumlanma süreci geçmesi gerekir.umarım alışırsınız.
ChEEkYkiTTy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-05-2008, 17:05   #3

alışmak istemiyrm ben çünkü bu beni çok yıpratıo çok zorlanıyrm hakkaten hayatan soudum resmen
Sponsored links

Alt 30-05-2008, 17:25   #4

SCARRED - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 105 SCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond repute

Mademoiselle, kalp çakranızın "herşeyi hissetmek ve geleceği görmek" ile alakası olduğunu nereden öğrendiğinizi sorabilir miyim?

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-05-2008, 17:36   #5

Alıntı:
SCARRED´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Mademoiselle, kalp çakranızın "herşeyi hissetmek ve geleceği görmek" ile alakası olduğunu nereden öğrendiğinizi sorabilir miyim?

araştırmalarm sonucunda öğrendm

Alt 30-05-2008, 18:24   #6

aschin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 aschin henüz daha yolun başında

nasıl açtınız banada anlatabilir misiniz
--------------------
bir ara banda da vardı çok fazla herşeyi hissediyordum hatta başım ağrıyordu. sıradan dünyevi işlerle ilgilendim yani daha önce yaptıklarımı yapmadım. bu isteyerek olmadı hayat şartları gereği oldu ve eskisi kadar hissetmiyorum arasıra rüya görüyorum birde olayların gidişatı sadece içime doğuyor. öyle şiddetli hissetmiyorum. birde dua ve inancınıza göre namaz vs. yaparsanız rahatlıyorsunuz.üzülmeyin olumlu düşünün.

Konu aschin tarafından (30-05-2008 Saat 18:24 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
aschin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 30-05-2008, 19:51   #7

hexagram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

Kalp çakrası açılınca her şey hissediliyor muymuş?
Kötü bir şey olunca,heyecan durumlarında kalp hızlı atar,adrenalin hormonu sebep oluyor olmasın sakın?
Yine de kapamak ve açmak konusunda bilgi şu başlıkta var,bakabilirsiniz:
Çakra Canlandırması ve Çakraları Kapamak
hexagram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-05-2008, 20:09   #8

Alıntı:
hexagram´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kalp çakrası açılınca her şey hissediliyor muymuş?
Kötü bir şey olunca,heyecan durumlarında kalp hızlı atar,adrenalin hormonu sebep oluyor olmasın sakın?
Yine de kapamak ve açmak konusunda bilgi şu başlıkta var,bakabilirsiniz:
Çakra Canlandırması ve Çakraları Kapamak
kötü şeyleri hisetmeyi kast edyrm bende zaten. kalbim çok hızlı çarpıyor anlıyrm bişey olacağnı. ya ben ösellikle açmak için bişeyyapmadım hislerm çok kuwwetli sadece. we bu işle uğraşan bir arkadaşım wardı onun sayesinde öğrendm bunlarıda zaten. o başlığı okudum ama kapatmak için ne yapmam gerektiğini açıkcası anlamadım

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-05-2008, 20:30   #9

SCARRED - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 105 SCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond repute

Kalp çakrasını gönül gözü ile karıştırmış olmayasınız? Sezgilerinizin 6. çakranızla, yani 3. gözünüzle daha çok ilgisi vardır. Kalp çakrası gerçekten de hislerle ilgilidir, ama o hisler gerçekten de "kalp"le ilgilidir: aşk, sevgi, vb. Yani kalp çakrasını kapatmanız sizin gelişiminizi engelleyeceği gibi (ki bununla zaten ilgilenmiyorsunuz) insanlara, varlıklara, evrene duyacağınız olumlu hisleri de bloke edecektir.

3. gözü kapatmanın getireceği sorunlarsa ayrı bir konu.

Yanlışsam yanlışsın dersiniz artık.

Alt 30-05-2008, 20:35   #10

ewt olumlu şeyleride hissetmek istemyrm ben hayır kalp çakrası oldğunu profesyonel insanlarlada görüşüp onayladık zaten. okadar çok olumsuz şey hissedyorum ki olumlular şu an umrumda bile dğeil inan ki

Alt 30-05-2008, 20:47   #11

nickmickyok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 20 nickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud of

Profesyonel kişiler onayladılar da kapatamadılar mı?

Alt 30-05-2008, 20:51   #12

hayır çünkü bugün onaylandı
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-05-2008, 21:57   #13

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 28 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Eğer profesyonel kişiler onaylamışsa size ne yapmanız gerekeceği konusunda yardım edebileceklerdir.Buradaki kişiler demekki sizin istediğiniz kadar profesyonel değillermiş

Alt 31-05-2008, 12:16   #14
-YASAKLI-

ChEEkYkiTTy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 ChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond repute

corpse 'a katılıyorum...scarred'a da...

kalp çakrası kapatmak da neymiş anlamadım açıkcası...resmen kalp gözünü kapatmak veya kalbi mühürlemek istiyorsunuz...dünyadaki ya da hayattaki hiçbirşeyi sevemez hale geleceksiniz farkındaysanız..

insan bunu neden ister ki?

bunun yerine siz bence 6. hissinizi köreltmeye çalışın.kalbinizle didişip durmayın diyorum.
ChEEkYkiTTy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama