ya arkadaşlar 2 gündür beynim yerinden çıkacak gibi başım ağrıyor ve urum un formülü de dahil herseyi denedim geçmiyor bu arada sabah kalktım ve farkettiğim birşey vardı dişlerim kaskatı gezıyorum bütün gün ve o baskı başımada vuruyor. Ben neden dişlerim kaskatı geziyorum ? korktum
sinirlerin bozulmus senin uyku düzenine dikkat et vede dereotu ye aksam bir demet dere otunu bir kase yogurda dogra karıstır bir diş sarımsak la beraber yeve yataga uzan
agrın gecicek
Diş sıkma alışkanlığı bazıları gıcırdatır. Genellikle uyurken.
Benim kuzenimde dişlerini gıcırdatırdı. Çok sinir bozucu bi ses. Kızı gırtlaklayasım gelmişti. Hekim gece plağı verdi kuzenime. Büyük ihtimal sana da dişlerinin zarar görmemesi için aynısından vericektir.
evet bruksizm gerçekten feci baş ağrılarına ve özellikle sabah oluşan diş ağrılarına sebebiyet verir. eğer sorun buysa çözüm kolay..muhtemelen doktor diş yapına uygun plastik bi aparat verecektir boksörlerin ağızlarına taktığı gibi
yoğun stres, ve uyku bozukluğu gibi durumlarda olur bu. bazı hastalarda durum o kadar vahimdir ki dişlerini bile kırabilmektedirler
ey allahım ya ulan bir insan evladı bir başka insan evladını bu hale nasıl sokuyor ya , ama hata bunları bana yaşatanda değil , mevla dururken onun yarattığı kula tapanda... teşekkürler yorumlar için