Bir gün baba ve oglu yolculuga çıkar otobüs ankara afyon arasında kaza yapar ve baba ölür ogul agır yaralıdır acilen hastahaneye kaldırılır ve doktor çagrılır doktor çocugun yuzune bakar ve bu benım oglum ben bunu ameliyat edemem der acaba ''doktor'' kimdir Gnoxis üyeleri???
anne çocuğu başka birinden yapmıştır ölen gerçek babası değildir tabi ölen öyle sanıyodur hastanedeki adamda gerçek babasıdır ama ölene yüklemiştir çocuğu ama çocuğu arada bir uzaktan görmektedir nasıll
Karma gücü: 94
soruda hata var.. milletimiz genelde doktor diyince erkek geliyor akla.. ama baba ölmüyor yaralanıyordu.. doktorda annesi.. babayı öldürürsen zaten tek ihtimal annesi kalıyor.. soru sorarkende dikkat edelim
Yerde bulursun beni...
Yolun ayrıldığı
Gidenin dönmediği
Çarenin olmadığı
Yerde bekliyorum seni...
annesıdır annesı ya babası oldunu gore ama suda uvey baba anne falan vara oda olabılır
__________________ Huzursuz bir uykudan uyanınca; ya etrafınızdaki karanlığa yenilip, gözlerinizi sımsıkı kapatırsınız. Ya da sadece gözlerinizi açıp, karanlığa alışmasını beklersiniz. Zifir-i Karanlıktaysanız tercihinizi yapmışsınızdır.