JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Akıl Oyunları

Seçenekler Arama
Alt 29-07-2008, 15:43   #1

Locked - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 132 Locked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond repute
Bu Başlıktakiler Dünyanın En Zor Oyunlarıymış

izlemenizi tavsiye ederim

Hayat tek kanallı televizyon....

Konu Locked tarafından (30-07-2008 Saat 13:07 ) değiştirilmiştir..
Locked isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-07-2008, 16:06   #2

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 28 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Kriz geçirdim izlerken sonuna kadar kendimi zor tutum offf boğasım geldi ama nneyi boğucam bilmiyorum

Alt 29-07-2008, 16:09   #3
-YASAKLI-

NighT_marE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 NighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to behold

Allahım bu neeeeSinirim bozuldu ama koptum
Teşekkürler
NighT_marE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 29-07-2008, 17:10   #4

mysteriouslady - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 133 mysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond repute

o küçük beyaz varlık çok tatlıymış kopuk bir dişe benziyor sevimliydi

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-07-2008, 17:13   #5

Geceyuruyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 89 Geceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond repute

Alt 29-07-2008, 17:15   #6

Fehn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Fehn ne işi var bunun burada

Hemen indirmeye çalışacam biyerden bulup

edit: buldum isteyenlere http://rapidshare.com/files/132894439/syobon.rar
Fehn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 30-07-2008, 12:56   #7

Locked - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 132 Locked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond repute

Alıntı:
Fehn´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hemen indirmeye çalışacam biyerden bulup

edit: buldum isteyenlere http://rapidshare.com/files/132894439/syobon.rar
xp de calismiyor sanirim oynamadan once ozelliklerden 98 olarak ayarlamak lazim

Hayat tek kanallı televizyon....

Locked isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-07-2008, 14:16   #8

Zendor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 30 Zendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond repute

off süpermiş be mario nun ölüm versyonu.. kenny den farkı kalmadı yaratağın
Zendor isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-07-2008, 14:31   #9

Lorelei - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 22 Lorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant future

merdivenleri tırsa tırsa çıkışına bayıldımnasıl bi oyun bu böyle.. insanın psikolojisini bozar, gerçekten gıcık
Lorelei isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 30-07-2008, 14:57   #10

SrN_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 SrN_ kısacası herkes için çok değerliSrN_ kısacası herkes için çok değerliSrN_ kısacası herkes için çok değerliSrN_ kısacası herkes için çok değerli

Bu hiç bir zaman Game over olmıcakmııı Cok Komikti
SrN_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-07-2008, 17:24   #11

melancholia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 23 melancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant future

Aman tanrım bu ne yaa sinir bozucu

Alt 30-07-2008, 17:27   #12
-YASAKLI-

MaSkE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 MaSkE is a glorious beacon of lightMaSkE is a glorious beacon of lightMaSkE is a glorious beacon of lightMaSkE is a glorious beacon of lightMaSkE is a glorious beacon of lightMaSkE is a glorious beacon of light

cinnet sebebi ya
MaSkE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-07-2008, 19:36   #13

VictoRia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 81 VictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond repute

Oyunda verilen mesaj: "Ya ölüceksin, ya ölüceksin."

Alt 30-07-2008, 19:39   #14

webcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 webcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud of

bi an bitmiycek sandım bu ne böyle adamın canı -lere düştü
Emeğine ve ellerine sağlık

Tatilde vizyondayım şimdilik kalktım..
Herkes/zi çok özledim.doğru düzgün giremiyorum
webcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-07-2008, 22:20   #15

RockGirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 RockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of light

allahım Yeter artık ya ikidebir bişe çıkıyo sanki kendim oynuyomuşum gibi delirdim ne bu ya bitirmeye izin vermiyo bayılıcakdım bi ara oufff du ben şu oyunu bi oynıyım gerçekten bu kadar saçma mı
--------------------
http://www.thegameslist.com/playgame/480/Syobon_Action
yaaaa daha gıcık bi oyun yok hiç tavsiye etmiyorum... cıxxx iğrenç bişe ömrümü yiycek gibi bi his uyandırdı içimde

Konu RockGirl tarafından (30-07-2008 Saat 22:20 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
RockGirl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 30-07-2008, 22:29   #16

blueboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 51 blueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond repute

Game over yazısını 4 gözle bekledim ama gelmedi
blueboy isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 31-07-2008, 02:49   #17

darknessgod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 darknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to behold

süperrrrrrrrrrrr bende oynamak istiyorumm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
izlerken koptum eughuehuheuheuheuehuhe
darknessgod isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 31-07-2008, 03:16   #18

pithc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 156 pithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond repute

abii bu nasıl bi oyun oynamassam cıldırırım...

pithc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 31-07-2008, 12:44   #19

astralruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 53 astralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond repute

ya bi oyun karakterine bu eziyet çektirilir mi yaa öldüm gülmekten
astralruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 01-08-2008, 22:28   #20

otantik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 otantik ne işi var bunun burada

BU OYUNA BAĞLANANDAN UMUDU KESİN ARTIQ.ADAMI ÖLDÜRÜR BU YAA
otantik isimli Üye şimdilik offline konumundadır