JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Akıl Oyunları

Seçenekler Arama
Alt 30-10-2007, 20:30   #1

Kinyas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 67 Kinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond reputeKinyas has a reputation beyond repute
Hayatınızı Kurtarmak İçine Ne Demelisiniz ? ..

Kadın savaşçıların veya kadın yamyamların yaşadığı bir adaya düştük. Bizi mutlaka öldürecekler, ancak yine de son arzumuzu soruyorlar. Nasıl bir cevap verelim ki, hayatımız kurtulsun?..

Basit bir soru .. Kendinizi bir bayanın yerine koyun , cevabı bulmanıza yeterli olacaktır .. ..

Kinyas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-10-2007, 21:22   #2

uaral13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 25 uaral13 has a reputation beyond reputeuaral13 has a reputation beyond reputeuaral13 has a reputation beyond reputeuaral13 has a reputation beyond reputeuaral13 has a reputation beyond reputeuaral13 has a reputation beyond reputeuaral13 has a reputation beyond reputeuaral13 has a reputation beyond reputeuaral13 has a reputation beyond reputeuaral13 has a reputation beyond reputeuaral13 has a reputation beyond repute

son bikez bni evime götürsünler veya kendilerini benim yerine koysunlar veya son isteğimi beni bırakmalarını söylerdim vs vs vs.. bunu gibi çok şey ama yamyamlar kabul edermi o ayrı
uaral13 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-10-2007, 22:25   #3

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 71 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

kadınlar ne denirse tersini yapar beni öldürün derdim

Alt 30-10-2007, 22:30   #4
-YASAKLI-

luciin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 luciin has a brilliant futureluciin has a brilliant futureluciin has a brilliant futureluciin has a brilliant futureluciin has a brilliant futureluciin has a brilliant futureluciin has a brilliant futureluciin has a brilliant futureluciin has a brilliant futureluciin has a brilliant futureluciin has a brilliant future

Yamyam bile olsa, hangi kadın kendini çirkin görür ki... Diye bir ipucu versem
luciin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-10-2007, 22:37   #5

SpawN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 60 SpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond reputeSpawN has a reputation beyond repute

eger bı kadın olsaydım bu durumda son arzum makyaj yapmak olurdu!

saygılarımla!!!
SpawN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-10-2007, 23:51   #6

Sepia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 35 Sepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond repute

en çirkininiz beni öldürsün ah kadınlar ah

Sepia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 31-10-2007, 01:32   #7

Slaad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 25 Slaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond repute

Ocakta yemeğim kalmış,bana müsaade

Ya da tüpü açık unuttum,gitmek zorundayım bayanlar

Bu arada güzelliğinizle baş döndürüyorsunuz gerçekten(yememe ihtimali çok yüksek ama bakalım,şansımızı denemeliyiz)
And all I really need right now is you!
Slaad isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 31-10-2007, 07:56   #8

blessed trinity - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 34 blessed trinity has a reputation beyond reputeblessed trinity has a reputation beyond reputeblessed trinity has a reputation beyond reputeblessed trinity has a reputation beyond reputeblessed trinity has a reputation beyond reputeblessed trinity has a reputation beyond reputeblessed trinity has a reputation beyond reputeblessed trinity has a reputation beyond reputeblessed trinity has a reputation beyond reputeblessed trinity has a reputation beyond reputeblessed trinity has a reputation beyond repute

Size anne diyebilr miim Kesin siz benim annemsiniz

Sponsor Bağlantılar
Alt 31-10-2007, 11:22   #9

cruelty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 59 cruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond repute

nedesek boş yerler yamyamlar işte

Alt 31-10-2007, 12:07   #10
-YASAKLI-

zodyak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 zodyak henüz daha yolun başında

Benimle evlenirmisin ..... sanirim kurtulus bu sozcukte: )
--------------------
edit calismiyor yazmayi unuttum ben bayan olsam adadaki tek erkegi oldurmezdim : ) surundurmek daha mantikli.

Konu zodyak tarafından (31-10-2007 Saat 12:07 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
zodyak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama