aman ya ne gıcık kitab ıbuldum anahtarı buldum ama diğerleri yok kapı açılmıy ne sınır şey
--------------------
o son buyu kısmı delirtti beni alın arkadaşlar oyun böle ilerliyor.
1-İlk önce komidin üzerindeki mektubu okuyoruz.ikinici çekmeeden anahtarı alıyoruz..
2- Yata ğın yanındaki yerde duran kitapların en üstündeki alıp valize yerleştiriyoruz..
3-Anahtarla kapıyı açıp bir sonraki yere gidiyoruz.
4- Araban ın torpido gözünden kerpeteni alıyoruz..
5- Kap ıya yönelip yanındaki kovadan anahtarı alıyoruz.
6-Anahtarla kap ıyı zorladığımızda kırılıyor.Bahçeye yönelip sag taraftan çalı parçasını alıyoruz..
7-Anahtar deli ğine sokup anahtarı aşağıya düşürüyoruz aşağı eğilip sağ köşeye tıklayıp diğer parçasınıda alıyoruz..
8- D üşen parçayı tekrar içeri yerleştirip kerpetenle çeviriyoruz.
9-Yerden tüfeği alıyoruz..
10-Salondaki raftan anahtarı alıyoruz ördeğin yanındaki
11- Masan ın sağındaki kapıdan mutfağa giriyoruz.Yine masadan bıçağı alıyoruz,mum ve kibriti alıyoruz..
12-Raftan 5 çeşit tabak alıyoruz..
13- Mutfag ın arka kapısından bahçeye çıkıp yerdeki kemikleri alıyoruz.Aynı yerden içeri giriyoruz..
14-Salona ge çip duvarda asılı duran iki hayvan kafasından bıçakla beraber iki tüy alıyoruz.
15- Masan ın solundaki kapıdan kütüphaneye giriyoruz.soldan en üstteki iki gri kitabı geri itip mumu oraya yerleştiriyoruz.Çıkan simgeleri not alıyoruz.
16-Salondaki sand ığı açıp elbiseleri kenara çekiyoruz.gizli bölmedeki şifreleri giriyoruz.Çıkan heykeli alıyoruz.
17- Mutfa ğın penceresinden bakıp ana kapının yanına geliyoruz
18-Elimizdeki silahı kapıya dayıyoruz.
19- K ütüphaneden yatak odasına giriyoruz yerdeki vazoya yakınlaşıp mutfaktan aldığımız kırmızı-yeşil ve gri tabakları vazoya atıyoruz.
20-Hayvanlardan ald ığımız kırmızı tüyü ve Arka bahçeden aldığımız kemikleride vazoya atıyoruz..
21- Çıkan animasyondan sonra komidin ile yatak arasına tıklayıp mumu karanlık yere tutuyoruz..
22-Gizli b ölmeye inip elimizdeki heykeli ve yerde duran simgeyi alıp heykelin yanına bırakıyoruz..
23-Oyunun sonu....
Konu caslanova tarafından (16-10-2007 Saat 16:19 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
|