JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER
BLOG   YENİ BLOG YAZ   BLOGLARI DÜZENLE  
 
RSS
Saf Geyik
Tarih: 31/01/2008 06:34:00 Yazar: boynuzsuzgeyikler
   Tıpkı biraz önce, dün yediÄŸim acılı adananın beni yakarak terketmesi , içimi boÅŸaltması gibi sen de hayatımdan çıktın sonunda.Bir anda.
   Bekliyordum aslında beni terketmeni.Fakat ''bu nasıl bir acıdır lan! g*tümün üstüne oturamıyom'' dedirten acılı adanadan bile çok yaktın canımı.
   Åžimdi seni unutmaya çalışırken , aparatif aÅŸklar yaşıyorum, ana yemekten önce içilen çorbalar gibi yetmiyorlar, dolduramıyorlar içimi.
   İçimde barınamayacaklarının, sökülüp atılacaklarının, üzerlerine sifonun çekileceÄŸinin farkında deÄŸiller.Tıpkı senin bana benimde acılı adanaya yaptığımız gibi.
   Artık geri gelmeyeceÄŸini anladım.Sen artık baÅŸkalarına aparatif olmaya gidiyorsun, belkide ana yemek , ama asla tatlı olamayacaksın.
    Tm da senden kurtuldum derken neden geldin?Hadi geldin diyelim de ''on dölarimi eskik vermissiin on döler deha istorum ben'' ne *mına koyim tüm hayallerimi yıktın.Sana verdiÄŸim cebimdeki sonparamdı sevgilim.
    Beynimden vurulmuÅŸa döndüm.Demek herÅŸey paraymış, demek beni hjç sevmemiÅŸ.
    Aslında kendimi avutmaya çalıştığımı anlamam fazla uzun sürmedi.''otel parasını nasıl vericem lan!Herifler sekertecekler beni'' derken tatlımı yeme vaktimin geldiÄŸini düşünerek VCD ye favori konulu-1  adlı cd mi taktım.
Ve birazdan tatlıda senin ve acılı adananın beni terkettiği gibi içimden çıkacak ce beni otelciyle başbaşa bırakacak.....
  

            &nb sp;                         boynuzsuzgeyikler sundu......

            alıntı deÄŸil kendi yazım......

Anahtar Kelimeler: Boynuzsuzgeyikl Er







Gnoxis.com